Stoppet vask Næstved

En stoppet vask kan være til stor gene

Stoppet vask er normalt til stor gene, da de fleste bruger vasken mange gange hver dag.

Derfor er det også et gene, der skal løses hurtigt.

Vi er specialister indenfor stoppede vaske, og vores biler kører i Næstved samt i øvrige Syd- og Vestsjælland. Derfor kan vi normalt rykke hurtigt ud til dig.

Rensning af stoppet vask

Rensning af stoppet vask er vores spidskompetence. Uanset om du er privatkunde, eller du repræsenterer et firma eller en boligforening, kan vi hjælpe.

Vi renser stoppede vaske for alle typer kunder, og vi har det helt rette udstyr så vi kan håndtere selv de mest vanskelige tilstopninger.

Vedligehold dine afløb

Er din vask stoppet skyldes, det nogle gange problemer i afløbet.

Hvis du løbende vedligeholder dine afløb, kan du undgå problemer med tilstoppede vaske, lugtgener fra afløb og tilsvarende skader, der kan opstå på kloakeringen.

Køkkenvasken er særligt udsat, da fedt og andre madrester nemt kan sætte sig, hvilket kan stoppe både afløb og vandlås.

Hvis du hyppigt husker at rense dine afløb, nedsættes risikoen for stoppet afløb. Der er vores anbefaling, at du skyller afløbene igennem med kogende vand, eventuelt tilsat lidt sulfo, ugentligt.

Vær opmærksom på hvad du skyller ud

Det er vigtigt, du ikke skyller hvad som helst ud i afløbene.

Fx er madrester, fedt i flydende form og kaffegrums blandt de hyppige årsager, når det handler om tilstopning af vasken.

Vi er professionelle når det handler om tilstopning

Vi er verdensmestre i rensning af stoppet vask. Vores medarbejdere er topprofessionelle, og vi er ærekære i forhold til det arbejde, vi udfører. Vi uddanner os løbende, derfor er vi fuldt opdateret, når det handler om nyeste teknikker.

Så du er i trygge hænder, hvis du vælger os til at tage os af den stoppede vask. Og vi har udbedret mange stoppede vaske i Næstved.

Kontakt os

Har du stoppet vask i Næstved – eller et andet sted på Sydsjælland - så kontakt os i dag.

Vi kan kontaktes på 22 88 54 90.

Eller du kan skrive til os her.

Skriv til Vest Slam A/S

Udfyld formularen og vi kontakter dig​​​​​