Stoppet kloak Faxe

En stoppet kloak er altid irriterende

Har du prøvet at have stoppet kloak, ved du, hvor generende det kan være, når vandet ikke løber ud, som det skal.

En stoppet kloak, er et problem, der bør løses hurtigt, og vi kan køre hurtigt ud til dig.

Vi er eksperter i stoppede kloakker

Hos Vest Slam A/S har vi arbejdet med stoppede kloakker i mange år. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, der er ærekære i forhold til det arbejde, de udfører. Og vi har renset mange stoppede kloakker, både i Faxe og opland.

En stoppet kloak er typisk en let opgave at udføre. Det betyder, at vi som regel med det samme, kan få løst udfordringen.

Vi hjælper dig hurtigt

En stoppet kloak er ikke noget, man gider leve for længe med. Derfor kan vi hurtigt rykke ud til dig i Faxe, eller hvor du befinder dig.

Vi løser problemet professionelt, hvis din kloak er stoppet. Og vi lover dig kvalitetsarbejde udført af kompetent mandskab.

Kvalitetsarbejde til rimelige priser

Vores medarbejdere bliver hos os længe, og vi passer godt på dem. Vi er alle dedikerede til vores arbejde. Stoppet kloak Faxe er vores prioitet og vi er først glade, når du er det. Derfor tør vi godt love dig kvalitetsarbejde - også hvis du har en stoppet kloak i Faxe.

Det er vigtigt for os at være opdateret på nyeste metoder og teknikker, så vi videreuddanner os løbende. Derfor kan du være sikker på at alt arbejde udføres forsvarligt og under betryggende forhold.

Miljørigtigt og moderne materiel

Vi har mange års erfaring indenfor alle typer kloakopgaver. Vi kan udføre kloakrensning, kloakservice, slamsugning, TV-inspektion m.m.

Blandt vores store kundekreds findes virksomheder, offentlige institutioner og private i Faxe samt i resten af Syd- og Vestsjælland.

Vi er en lokal virksomhed

Vi er en lokal virksomhed, og vi har over årene serviceret Faxe såvel som øvrige Syd- og Vestsjælland, så vi er lokalkendte i området.

Så ønsker du at bruge en lokal fagmand, er vi det rette valg.

Kontakt os

Sidder du i Faxe med en stoppet kloak, er vi klar ved telefonerne.

Ring til os på 22 88 54 90.

Du kan også sende os en mail her info@vestslam.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til Vest Slam A/S

Udfyld formularen og vi kontakter dig​​​​​