Spuling af kloak

Spuling af kloak kan løse et stoppet afløb

  • Der kan være mange grund til at vælge at få spulet sine kloakledninger igennem.
  • De fleste har eksempelvis på et tidspunkt oplevet lugtgener fra et stoppet afløb, og i nogle tilfælde er afløbsrens bare ikke nok.
  • Andre har måske oplevet fugtskader i kælderen eller et fuldstændigt stoppet afløb, og uanset problemet kan vi hjælpe.

Hos Vest Slam A/S i Næstved hjælper vi vores kunder med deres afløbsudfordringer, og vil også rigtigt gerne rykke ud til dig, når du har et stoppet afløb.

Få den mest øknomiske og miljøvenlige løsning

Når du har et stoppet afløb, kan det være nødvendigt at bruge store mængder vand for at løse problemet effektivt og få skyllet aflejret sand ud fra ledningerne. Derfor er du både for din egen pengepungs skyld og for miljøet nødt til at finde en god løsning, og den bedste er at anvende en genbrugsspuler, når du skal have renset et stoppet afløb.

Sådan en bruger vi, og det reducerer vandforbruget så markant, at vi kan komme helt op og ramme en besparelse på 90%. ​Vores biler er udstyret med 120 m. ½” og op til 310 m. 5/4” slange. Der kan med ½” slangen tillægges yderlige 100 m. slange.​

Slamsuger fra Vest Slam der er i gang med at rense et stoppet afløb

  • Spuling af alle størrelser rør fra 50-3200 mm (og over)
  • Spuling af kloakrør, fedtudskillere, køkkenbrønde, gulvafløb, vandlåse, dræn, fiberledninger, overfladeværker.

​Ved spuling af kloakledningerne fjernes fedt, kloakhud, sten, grus og løse aflejringer der ligger til gene for flowet i kloaksystemet.

Vi anbefaler, at man får spulet sit kloaksystem inden en eventuel TV-Inspektion for opnåelse af den bedste inspektion.​

Spar tid ved genbrugsspuling. En genbrugsspuler skal ikke hente vand og sparer hermed kunden og miljø, for større udgifter end ved en traditionel slamsuger.

Kontakt os for hjælp til et stoppet afløb

Et stoppet afløb kan som nævnt medfører mange gener, der er rigtigt ærgerlige i hverdagen. Så har du en udfordring med dit afløb, så tag endelig kontakt til os.

​Du kan kontakte os alle timer i døgnet angående et stoppet afløb på telefon 22 88 54 90, så du kan få assistance, når problemet opstår.

​Vi ser frem til at afhjælpe dine problemer.

Skriv til Vest Slam A/S

Udfyld formularen og vi kontakter dig​​​​​