Slamsugning Faxe

Eksperter i slamsugning og lokalt orienteret

Søger du slamsugning i Faxe, er du havnet på den rette side.

I Vest Slam er vi eksperter i slamsugning, og vi er lokalt orienteret.

Vores biler kører fast over hele Sydsjælland, så lige gyldigt om du befinder dig i Faxe, eller i oplandet omkring, kan vi hurtigt køre ud til dig.

Har du brug for slamsugning?

Når du læser denne side, skyldes det med overvejende sandsynlighed, at du har brug for slamsugning i Faxe. Dog oplever vi, fra tid til anden, at problemer i nogle tilfælde kan løses med kloakrensning, højtryksspuling eller andre former for kloakservice.

Vi undersøger naturligvis altid problemet grundigt, inden selve arbejdet påbegyndes. Derfor kan du være evigt forvisset om, at vi løser din udfordring på den mest hensigtsmæssige måde og til den billigste pris.

Hvad er slamsugning?

Stopper dine kloakrør til, er slamsugning som regel en effektiv metode til rensning af en stoppet kloak.

Når vi foretager slamsugning, kommer vores slamsuger på arbejde. En slamsuger er en specialvogn, som er særdeles velegnet til rensning af kloakker.

Og når vi spuler kloakrøret med rent vand, løsnes faste materialer, der har siddet fast i kloakken eller brønden. Det kan fx være fedt, grus og slam.

Vi er eksperter i slamsugning

Vi er verdensmestre i slamsugning, og vi kører i Faxe og på resten af Syd- og Vestsjælland. Vores ansatte er fagfolk med stor viden, og et højt serviceniveau er en selvfølge.

Når vi arbejder, anvender vi udelukkende moderne udstyr, og vi videreuddanner os løbende.

Derfor er vi altid opdateret indenfor nyeste tilgængelige muligheder. Og vi lover dig veludført arbejde af allerhøjeste kvalitet.

Vi servicerer både erhverv og private

Uanset om du er en privatperson, eller du agerer på vegne af en virksomhed eller boligforening, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi servicerer private, erhverv og industri, og vores store, trofaste kundekreds inkluderer også boligforeninger og institutioner.

Vi lever af tilfredse kunder, og mange års grundigt kvalitetsarbejde har været med til at gøre os markedsledende indenfor slamsugning i Faxe.

Slamsugning til rimelige priser

Slamsugning behøver ikke koste spidsen af en jetjager.

Vi har over årene optimeret vores daglige arbejdsrutiner, og vi medbringer altid det nødvendige udstyr i bilen, når vi kommer ud til dig.

Derfor løser vi dit problem hurtigt, og vores priser er billige, uden at vi dermed behøver gå på kompromis med det gode håndværk.

Kontakt os

Har du brug for slamsugning i Faxe – eller andre steder på Syd- eller Vestsjælland - så ring til os på 22 88 54 90.

Du har også mulighed for at sende os en mail her.

Skriv til Vest Slam A/S

Udfyld formularen og vi kontakter dig​​​​​