Stoppet afløb Næstved

En stoppet kloak er særlig irriterende

Vest Slam er specialister i rensning af stoppede afløb, og vi servicerer Næstved og omegn.

Har du stoppet afløb Næstved, er vi klar til at hjælpe hele døgnet, og ved hasteopgaver kører vi omgående ud. Vi kan hjælpe med rensning af stoppede gulvafløb, håndvaske, køkkenvaske og toiletter samt med højtryksspuling af stoppede afløb.

Kan du ikke rense dit afløb selv

Har du ikke selv mulighed for at rense det stoppede afløb, kører vi gerne ud til dig i Næstved, eller hvor du befinder dig. Vi har biler kørende fast i Næstved og i øvrige Sydsjælland, så vi kan som regel rykke hurtigt ud til dig.

Vores medarbejdere er erfarne, og vi renser dit stoppede afløb med professionelt udstyr.

Rensning af stoppede afløb for private, virksomheder og boligforeninger

Uanset om du er privatkunde, virksomhed, ejendomsadministrator eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe.

Vi renser stoppede afløb for alle, og vi har mandskab og udstyr til at klare selv de mest vanskelige tilstopninger. Vi kan også hjælpe dig.

Vedligehold dine afløb

Ved løbende at vedligeholde dine afløb undgår du problemer med tilstoppede vaske, ildelugtende afløb og andre skader, der måtte opstå på kloakeringen.

Især din køkkenvask er udsat, da både fedt og øvrige madrester nemt sætter sig med fare for at stoppe såvel afløb som vandlås. Også gulvafløbet i bruseren tilstoppes let som følge af sæberester og hår.

Hvis du renser dine afløb regelmæssigt, nedsætter du risikoen for stoppet afløb. Vi anbefaler, at du skyller dine afløb igennem med kogende vand, eventuelt tilsat lidt sulfo, et par gange om ugen. Vi fraråder brug af stærke midler så som kaustisk soda og afløbsrens, da disse midler over tid kan skade rørene.

Tænk over hvad du skyller ud

Det er vigtigt, du er opmærksom på, hvad du skyller ud i afløbene.

Madrester, flydende fedt, kaffegrums og kropsbehåring er hyppige årsager, når det handler om tilstopning af kloakker.

Vi er professionelle

Hvis der fandtes et verdensmesterskab i rensning af stoppet afløb, er vi sikre på, vi ville vinde. Vores medarbejdere er professionelle, og vi brænder for vores arbejde.

Vi uddanner os løbende, så vi er fuldt opdateret indenfor nyeste teknikker, og vi anvender moderne udstyr. Så din kloak er i trygge hænder, hvis du vælger os til at servicere dig.

Kontakt os

Har du stoppet afløb i Næstved eller omegn, så kontakt os i dag.

Du kan enten ringe til os på 22 88 54 90.

eller du kan sende os en mail her info@vestslam.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til Vest Slam A/S

Udfyld formularen og vi kontakter dig​​​​​