Stoppet afløb Faxe

Specialister i rensning af stoppede afløb

Stoppet afløb Faxe - I Vest Slam er vi specialister i rensning af stoppede afløb, og vi har biler kørende fast i Faxe og omegn.

Har du stoppet afløb Faxe, står vi til rådighed hele døgnet, og vi kører hurtigt ud, hvis det haster. Vi kan hjælpe dig med rensning af håndvaske, køkkenvaske, toiletter og gulvafløb samt med højtryksspuling af stoppede afløb.

Hvis du ikke selv kan rense dit stoppede afløb

Kan du ikke selv rense det stoppede afløb, kører vi gerne til Faxe, eller hvor du befinder dig. Vores biler kører fast i Faxe samt på øvrige Sydsjælland, så vi kan normalt være hos dig hurtigt.

Vi har erfarne medarbejdere, og vi anvender professionelt udstyr til at rense dit stoppede afløb.

Vi renser stoppede afløb for private, boligforeninger og virksomheder

Vi servicerer privatkunder, virksomheder, ejendomsadministratorer og industri.

Vi renser alle typer stoppede afløb, og vi har professionelt mandskab samt specialudstyr, så vi kan klare selv de mest genstridige tilstopninger. Så vi lover dig, vi får ”hul igennem”.

Vedligehold dine afløb regelmæssigt

Vedligeholder du dine afløb regelmæssigt, mindsker du sandsynligheden for ildelugtende og tilstoppede afløb.

Da du bruger din køkkenvask meget, er især den udsat, da madrester og fedt nemt sætter sig, hvilket kan medføre tilstopning af afløb og vandlås. Ligeledes tilstoppes gulvafløbet i brusekabinen let som følge af sæberester og hår.

Renser du dine afløb regelmæssigt, nedbringer du sandsynligheden for stoppet afløb. Vi anbefaler gennemskylning af afløb med kogende vand, eventuelt tilsat lidt sulfo, en til to gange om ugen. Vi fraråder brug af stærke rengøringsmidler som fx kaustisk soda og afløbsrens, da disse midler på sigt kan skade rørene.

Tænk over hvad du skyller ud

Vær opmærksom på hvad du skyller ud i afløbene.

Madrester, flydende fedt, kaffegrums samt kropsbehåring er blandt de hyppigste årsager til tilstopning af kloakken.

Professionel aktør

Fandtes der et VM i rensning af stoppet afløb, er vi overbevist om, at vi ville vinde. Alle vores ansatte er professionelle, og veludført arbejde er en æressag for os.

Alle medarbejdere uddannes løbende, derfor er vi altid opdateret indenfor nyeste teknikker, ligesom vi anvender moderne udstyr i vores daglige arbejde. Derfor er du, og dit afløb, i trygge hænder, hvis du entrerer med os.

Kontakt os

Har du stoppet afløb i Faxe eller Faxes opland, så kontakt os nu.

Du kan kontakte os på 22 88 54 90.

og du kan også sende os en mail her info@vestslam.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til Vest Slam A/S

Udfyld formularen og vi kontakter dig​​​​​